Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید باقری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه میزان بارندگی در تمامی ایستگاه‌های سنجش استان همدان ۵۰ تا ۱۸۰ درصد نسبت به معمول بلندمدت افزایش داشته است، گفت: در این میان شهرستان رزن با ۲۴۲ میلی‌متر و شهرستان بهار با ۱۱۱ میلی‌متر به ترتیب بیشترین و کمترین میزان بارندگی‌ها را به خود اختصاص داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل هواشناسی استان همدان در خصوص متوسط بارندگی در شهرستان‌های استان همدان عنوان کرد: به طور کلی نسبت به معمول بلندمدت ۲۴ ساله ۹۳ درصد افزایش بارندگی داشته‌ایم.

وی در خصوص رتبه استان همدان از نظر میزان بارش‌ها در بلندمدت و نسبت به کل کشور نیز بابیان اینکه استان همدان با ۹۳ درصد افزایش مرتبه سیزدهم را دارد، گفت: میزان بارش ها نسبت به میزان بارندگی کل کشور برابر است.

باقری بابیان اینکه طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته برای ۳ ماه آینده، حدود ۲ درجه افزایش دما خواهیم داشت، گفت: استان همدان از سایر نقاط کشور گرم‌تر می‌شود بنابراین بارش برف در استان همدان کمتر خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی استان همدان بایادآوری اینکه طی ۱۰ سال گذشته اکثر نقاط استان همدان ۹۰ تا ۱۰۰ درصد تحت تأثیر خشک‌سالی خفیف، متوسط و شدید بوده‌اند، گفت: ارندگی ها در همدان تاحد کمی افزایش دارد.

کد خبر 4474366

منبع: مهر

کلیدواژه: بارندگی سعید باقری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۸۹۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ناچیز سدهای خراسان شمالی از بارش‌ها/ آب ذخیره کمتر شد

معاون آب منطقه‌ای خراسان شمالی با تاکید بر اینکه سهم سدهای استان از بارش اخیر ناچیز بوده است، گفت: میزان ذخیره آب به نسبت مدت مشابه سال قبل کمتر شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از روابط عمومی آب منطقه‌ای خراسان شمالی، وحید واسطه اظهار کرد: بارندگی اخیر در این استان تأثیر چندانی بر ذخایر سدها نداشته و در مجموع ۵۱۰ هزار متر مکعب آب وارد سدهای استان شده است.

وی افزود: بیشتر روان‌آب ایجاد شده بر اثر بارندگی در مناطق خارج از حوضه آبریز سدها بود و در سایر بخش‌ها نیز بارندگی روی داده در استان به صورت ملایم بوده است.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی خاطرنشان کرد: با وجود بارش‌های بهاره در استان، میزان بارندگی از ابتدای سال آبی تا کنون بر اساس اطلاعات ثبت شده در ایستگاه‌های شرکت آب منطقه‌ای، حدود ۲۱۰ میلی‌متر بوده که در مقایسه با بارندگی میانگین بلند مدت استان که حدود ۲۲۰ میلی‌متر بوده، حدود ۴ درصد کمتر است.

واسطه ادامه داد: بارندگی‌ها از ابتدای سال جاری رشد مناسبی نسبت سال قبل داشته که در حوزه نیاز اراضی کشاورزی استان مؤثر بوده است.

وی با اشاره به شرایط نامساعد ذخایر سدهای استان با توجه به کم بارشی طی چند سال اخیر، تصریح کرد: در شرایط کنونی ۲۲ درصد حجم مخازن سدهای استان آب دارد و ۷۸ درصد این مخازن خالی است.

وی تصریح کرد: این مقدار ذخیره آب در مقایسه با زمان مشابه در سال گذشته نیز کمتر است که این شرایط، ضرورت توجه بیشتر به مدیریت مصرف را خاطرنشان می‌سازد.

کد خبر 751183

دیگر خبرها

  • افزایش ۲ درصدی بارندگی‌ها در استان زنجان
  • تشنگی سد‌های خراسان‌شمالی با وجود افزایش بارندگی‌ها/ بهبود کشاورزی با بارندگی️
  • آب گرفتگی خیابان های همدان بر اثر بارش باران!
  • بارش‌های این استان کویری در ۲۵ سال گذشته بی سابقه بود
  • اوضاع آب کدام استان‌ها خوب نیست؟ 
  • ۱۰ استان کشور از تنش آبی خارج شد
  • کاهش دما و بارش باران در راه مشهد
  • رشد ۱۲درصدی بارش در لرستان/ ۷۴۶میلی‌متر در «شول‌آباد» ثبت شد
  • بارندگی در خوزستان ادامه دارد
  • سهم ناچیز سدهای خراسان شمالی از بارش‌ها/ آب ذخیره کمتر شد